Egy Coll Kft

6000, Kecskemét

Szent Miklós utca 19/B

Minden jog fenntartva

Összetett keresés

Termékkategóriák

Utoljára megtekintett

Még nem nézte egyetlen termékünket sem!

Supernova bojler

Supernova bojler

Csak személyes átvétel lehetséges!

Sn savio inoxdens he 25 sv kond. fűtő

Cikkszám: sn-inoxdenshe25sv

A termék súlya: 30.5 kg

A termék terjedelmes!

Elérhetőség: Nincs raktáron

A megjelenített ár tájékoztató jellegű, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat!

A képek illusztrációk!

Ár: 313.000 Ft / db Az Ön ára: 297.350 Ft / db (5% kedvezménnyel)

db

 
 

INOXDENS HE 25 SV KONDENZÁCIÓS FŰTŐ GÁZKÉSZÜLÉK


Az INOXDENS HE 25 SV  a Savio 25 kW-os, kondenzációs fűtő gázkészüléke, amely kondenzációs rendszerének és innovatív, rozsdamentes primer hőcserélőjének köszönhetően képes maximálisan energiatakarékos üzemmel valamint hosszú távon is megbízhatóan és kiemelkedően magas hatásfokon működni. 


Elektromos (IPX5D) védettségi szintje révén az INOXDENS HE 25 SV  kondenzációs gázkazán a kád fölé, részlegesen védett helyre is telepíthető, így a kisebb alapterű, egyedi fűtésű lakások fűtéséhez ideális választás.
AZ INOXDENS HE 25 SV FŐBB JELLEMZŐI:

Az INOXDENS HE 25 SV a SAVIO kondenzációs gázkészülék család legújabb gázkazánja. Az új SAVIO égéstermékre is moduláló hőcserélőnek köszönhető a kiváló teljesítménye.

 • Magas hatásfokkal bír (★★★★ a 92/42 EGK irányelvvel és a 311/06 Tv. erejű rendelettel összhangban),
 • HMV komfort, használati meleg víz (★★★ EN 13203),
 • Primer kondenzációs hőcserélővel rendelkezik, amely rozsdamentes INOX acélból, alumínium kosárral a maximális korrózió védelem érdekében,
 • Rozsdamentes acélból készült HMV hőcserélővel, és (NOx 6 osztály) teljes előkeverős égőfejjel bír,
 • Modulációs tartomány 1:7 metán- és propángáz,
 • 7 literes tágulási tartállyal rendelkezik,
 • Védelmi fokozata: IPX5D,
 • Részlegesen védett helyre is telepíthető,
 • Szolár készlet segítségével a SAVIO szolár rendszerhez csatlakoztatható,
 • Innovatív digitális vezérlőpanellel (grafikus és nyomógombos interfész) rendelkezik,
 • Digitális vezérlőpanel, háttérvilágítással
 • Nagy teljesítményű egyfokozatú keringető szivattyú
 • Készülék típusától függő, állítható maximális teljesítmény,
 • BUS vezérlésű szobatermosztát és külső érzékelő csatlakoztatási lehetőség,
 • Analóg nyomás kijelzés.

Az INOXDENS HE 25 SV vezérlőpanelje nyár/tél/off választógombbal rendelkezik, hogy mindig az időjárásnak megfelelően szabályozhassa. Emellett megtalálható benne a fűtési- és a HMV hőmérséklet szabályozója is.

Az interfész kijelzőjéről leolvasható a fűtés oldali nyomás, a HMV-, a fűtési- és a külön érzékelő szolgáltatta külső hőmérséklet, a meghibásodások, a leállások és a hibanapló, továbbá a javasolt töltés, és töltési útmutató, ahogy az éves karbantartásig hátralevő hónapok száma is.

A kijelzőn nyomógombbal választható és programozható a HMV és ugyanezen a felületen közvetlenül beléphet a felhasználó a számára fenntartott INFO menübe is. Az INFO menüben a következő adatok és információk jelennek meg: K érték = Külső hőmérséklet (csatlakoztatott külső hőmérséklet érzékelő esetében), Felhasználó által beállított HMV és fűtés hőmérséklet, valamint a Füstgáz aktuális hőmérséklete.

A programozás lehetővé teszi a készülék paramétereinek beállítását, valamint kéményseprő üzemmódban tesztelni lehet a kazánt és elvégezni a gázszelep beállításokat.

Az INOXDENS HE 25 SV kondenzációs gázkészülékben a használati meleg víz min-max. Hőmérséklete 35 és 60 °C között mozog, azaz akár fürdéshez is azonnal használható az előre menő meleg vize.


Egyspirálos INOX primer hőcserélő, nagy átmérővel:

Az INOXDENS HE 25 S már a SAVIO új, alumínium tokban elhelyezett hőcserélőjével rendelkezik. Ez egy Inox rozsdamentes spirálból áll, és a jelentősen nagy hőcserélő felületnek köszönhető a kisebb terhelés mellett is nagyobb teljesítmény, valamint lehetővé teszi az egyszerű tisztítást.

A fokozatos égőtér tisztításról a nagy mennyiségű kondenzációs víz is gondoskodik a füstgáz modulációnak köszönhetően. A spirál integrálja a víz áramlását, ami centrifugahatást okoz és tisztítja az spirál belső falát. Az optimalizált áramlásoknak hála csökkenek a terhelésveszteségek, és a párhuzamosan működő rendszerek híján maximális lehet a hőcserélőben elért tisztító hatás.


Az INOXDENS HE 25 S alaptartozékai:

Az INOXDENS HE 25 S alap tartozékai közé tartozik a kazán tartókengyel és papír sablon, a kazán tápkábel, a kondenzvíz gyűjtő szifon és a gyors felhasználói útmutató.

Az INOXDENS HE 25 S főbb műszaki paraméterei:

Hasznos HMV teljesítmény (80/60° C) kW (kcal/h)

25,1 (21.582)

Hasznos fűtési teljesítmény (80/60 °C) kW (kcal/h)

20,3 (17.455)

Névleges HMV teljesítmény kW (kcal/h)

26,0 (22.356)

Névleges fűtési (*) teljesítmény kW (kcal/h)

21,0 (18.057)

Minimális fűtési és HMV teljesítmény kW (kcal/h)

5,1 (4.385)

Hatásfok 100%-os terhelésnél: (50/30° C) %

106,8

HMV hozam Δt =25°K l/perc

-

Magasság H (mm)

700

Szélesség L (mm)

400

Mélység P (mm)

290


SZERVIZHÁLÓZAT


A SAVIO szervizhálózat 137 cége és ennek közel 500 fős csapata áll az Ön rendelkezésére. Minden esetben törekedjenek arra, hogy a beüzemeléshez az Önhöz területileg legközelebbi szervizt válassza, ha lehetséges.

A kondenzációs kazánokra a SAVIO 2 év garanciát biztosít a következő feltételekkel:

 • a készüléket KIZÁRÓLAG SAVIO szakszerviz üzemelheti be;
 • a készülék fizetési bizonylattal (számla) kell, hogy rendelkezzen;
 • GÁZMEO megléte;
 • kéményseprő szakvélemény, amennyiben szükséges;
 • épületgépészeti rajz, amennyiben szükséges;

A készülékek évenkénti karbantartása ajánlott, mert ekkor a készülék hatásfoka a takarítások, karbantartások után újra visszaáll az eredeti állapotba, ami a fogyasztást csökkenti. 1mm vízkőképződés a kazán fogyasztását, akár 10%-kal is megemelheti. Amennyiben az egyik évben esetleges karbantartás elmarad, a készülék a garanciáját elveszíti.

A készüléket a vásárlástól számított maximum 9 hónap után szereltesse fel és üzemeltesse be, mert a garancia 9 hónap elteltével minden esetben elindul.

A SAVIO gázkazánok remek választásnak bizonyulnak olyan családok otthonaiba, akiknek fontos, hogy olyan minőségi kazánnal szereljék fel ingatlanjukat, ami hatékonyan és stabilan üzemel a mindennapokban. A tökéletes és optimális működéshez nem csak a megfelelő kazán, és a hozzá tartozó tartozékok fontosak, hanem az is, hogy folyamatosan biztosítva legyen a szükséges szervízelés lehetősége is a készülékeknek. Nincs ez másképp a SAVIO gázkazánok esetében sem.


Térképes kereső
Letölthető dokumentumok:

Energiacímke

Gyártói CE minősítés

Gépkönyv


Supernova Savio kazán katalógus A SAVIO TECHNOLÓGIA

A SAVIO kazánok 2016-ban kifejlesztett egyspirálos, nagy vízterű hőcserélő, 14 mm átmérőjű „körte” formájú csövekből van kialakítva. Lényeges eleme volt a fejlesztésnek, hogy a spirálok közötti 0,7-1 mm közötti távolság lehetővé tette, hogy a készülékhez 250 Pascal nyomású ventilátor legyen beszerelve. Ez nagyobb szabadságfokot biztosít a tervező és kivitelező számára, hiszen a maximális megengedhető elvezetési távolságok (60/100: 10 m, 80/125: 20 m és 80/80: 40 m) növelik a telepíthetőségek számát. Ez a hőcserélőtípus továbbá lehetővé teszi a 1:10-es arányú modulációs tartományt és a hangtalan működést, hiszen a „körte formák” egymás melletti elhelyezkedésének köszönhetően, csak egyetlen pillanatban a legkisebb keresztmetszeten lesz maximumon a kilépő égéstermék sebessége. Amennyiben a hőcserélő mégis ledugulna könnyen savazható, mivel itt nincsenek párhuzamos csőkialakítások.

A kazánok a modulációs igényt nem csak az előre és visszatérő víz hőmérsékletéből számolják ki, hanem a kilépő égéstermék hőmérsékletből is, ami tovább emeli a termék hatásfokát. 2017-év közepétől a Savio kazánokban kizárólag ezek a hőcserélők találhatók meg (Evodens és Inoxdens). A fő alkatrészek SIT által fejlesztett termékek, mint a gázszelep, vezérlőpanel és ventilátor. A váltószelepe a fűtés előre menő ágban helyezkedik el a hidraulikus blokk és a kazán csatlakozó pontjainál sokkal egyszerűbb a csőkiosztás meghatározása, mert ilyenkor a váltószelep előre menő ági pozíciója miatt két előre menőnk van a fűtés és HMV oldal felé és csak egy visszatérő ág és ilyenkor van értelme a fűtési visszatérő ágban elhelyezett SAVIO mágneses iszapleválasztó szűrőnek.

Intelligens vezérlőpanel a szervizest segíti nemcsak a beüzemeléskor, de a karbantartáskor is. Megkönnyíti ezt a folyamatot az a segítség, ha a menü programjából visszaolvasható az elektródán mérhető pillanatnyi ionizációs áram nagysága, ha az elektróda esetlegesen cserére szorul. Szintén a karbantartást segíti, ha tudjuk mérni a pillanatnyi HMV mennyiséget a készülék menüjén keresztül. Ez is eldöntheti, hogy a szekunder hőcserélőt kell e savazni, vagy cserélni. A vezérlőpanelhez csatlakoztatható egy második köri szobatermosztát és az újabb fűtőkör szivattyúját, vagy zónaszelepét indítja fűtéskéréskor. A cég készülékei már most teljes mértékben megfelelnek a 2018-as ErP újabb kívánalmainak NOX 6-os osztállyal.


supernova-savio-kazan-design


vegkiarusitas-szerelvenyhaz

A termékek megtekinthetőek a Végkiárusítás menü alatt.


A feltüntetett árak a weboldalon történő megrendelés esetén érvényesek!


Kérjük, amennyiben olyan terméket választott, aminél nincs feltüntetve a súly, vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Regisztráció

KosaramBelépés

E-mail cím: Jelszó: Elfelejtett jelszó?

Népszerű termékek

 • Fagyálló supernova szolár és fűtési rendszerhez -30fok 20l

  Fagyálló supernova szolár és fűtési rendszerhez -30fok 20l
  Ár: 33.725,- Ft

  részletek...
 • 10

  Vízszűrőház tripla 10" 3/4"menettel szén5mic+pamut25mic+szita50mic
  Ár: 12.920,- Ft

  részletek...
 • Fernox f3 tisztító folyadék 500ml

  Fernox f3 tisztító folyadék 500ml
  Ár: 9.405,- Ft

  részletek...
 • Gel Gelphos Rapid vízlágyító utántöltő

  Gel gelphos rapid vízlágyító utántöltő 10701160
  Ár: 9.405,- Ft

  részletek...
 • Vízszűrőház kulcs kék házhoz

  Vízszűrőház kulcs kék házhoz
  Ár: 760,- Ft

  részletek...
 • Vízszűrő mintavételi golyóscsap 1/4

  Vízszűrő mintavételi golyóscsap 1/4"
  Ár: 2.033,- Ft

  részletek...

Újdonságok

 • Supernova Savio Indító idom PPS/Alu 60/100 peremes

  Sn savio pps/alu indító 60/100 peremes
  Ár: 14.725,- Ft

  részletek...
 • Honeywell széndioxid és páratartalom érzékelő r200c-2e

  Honeywell széndioxid és páratartalom érzékelő r200c-2e
  Ár: 50.065,- Ft

  részletek...
 • Ariston lydos hybrid 80 vízmelegítő

  Ariston lydos hybrid 80 elekt vízmelegítő
  Ár: 292.600,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil plus r 4,1kw radiátoros

  Supernova fan-coil plus r 4,1kw radiátoros
  Ár: 307.658,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil plus r 3,1kw radiátoros

  Supernova fan-coil plus r 3,1kw radiátoros
  Ár: 283.528,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil plus r 2,3kw radiátoros

  Supernova fan-coil plus r 2,3kw radiátoros
  Ár: 253.365,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil plus 4,1kw ultravékony

  Supernova fan-coil plus 4,1kw ultravékony
  Ár: 229.235,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil plus 3,1kw ultravékony

  Supernova fan-coil plus 3,1kw ultravékony
  Ár: 217.170,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil plus 2,3kw ultravékony

  Supernova fan-coil plus 2,3kw ultravékony
  Ár: 205.105,- Ft

  részletek...
 • Supernova fan-coil hw 2,2kw magasfali

  Supernova fan-coil hw 2,2kw magasfali
  Ár: 265.430,- Ft

  részletek...

Napi humor

Napi humor